Friday, October 21, 2011

Lagu ketika hujan

Sekarang hujan lebat di tempat aku,
Tak tahulah kat tempat korang macam mana,
Yang penting tempat aku hujan + sejuk = ??

Biasanya ada sesetengah orang suka berjiwang-jiwang ketika hujan,
Aku ada lagu yang best untuk didengar bila hujan,


River Flows in You by Yiruma but played by Sungha Jung.

Dah lama tak post kat dalam blog ni,
Mungkin lepas ni aku rajin....kot...??
oh ye, aku nak tukar template blog nih,
Tapi aku pening nak cari haha

8 Masuk GoaLLLL:

cik aiLebiu said...

amboi jiwang...aku klu hujan tu ha bantal peluk memanggil hewhew...

ok please rajinkan diri semula utk berbelog...mekasih

Fitrihadi said...

kalau hujan.. tido ler sedap hihihi

catherine- said...

alaaa...

xde speaker nk dgr.
huhu

*rajin2 la~

tukar template kaler merah lawa~ ;)

Anonymous said...

mmg asyik hujan j skrg..tp best.uhuhuh...

nnti tukr tmplte cntek2 k:)


ecah mshuri

me | is | aku said...

yeayyy lagu ni mmg best

F U N F A B U L O S I T Y said...

blogwalking...datangggggg sini!!!!lame dahhh rehattt!

Rina Rossoneri said...

cik ailebiu,hahaha ok pasni rajin..

fitri, korang ni mmg suka tido eh bila hujan...

cath, sila beli speaker..

ecah, pening pala nak cari template yg palinggg simple..

me is aku..best kan lagu ni..

dex,hahah sama ah

aliesha kirana said...

please laa rajin, AK rindu giler kt rose. hehehe..