Monday, May 9, 2011

Mama's Day

Ada orang kata tak boleh sambut Mother's Day eh?
Kalau macam gitu kita sambut Hari Ibu ye?
Mwahahah...
Sebenarnya aku memang tak ambil tahu pasal Mother's Day ke Father's Day ke Woman's Day ke..
Yang aku ambil tahu Birth Day je...

Tapi tiba-tiba hari Sabtu tuh, Kakak aku tiba-tiba je nak beli kek...
Konon2 Mother's Day lah konon...
Tapi memang niat aku nak belanja something untuk Family aku..
Ye loh, First Gaji aku kan..mwahahah
Kek Aiskrim cap Baskin Robbin 

Kek Aiskrim nih berperisa mint...
Aku tak tahulah nak kata sedap ke tak..
Maklumlah, aku tengah selsema, demam...
Tambah makan kek Aiskrim...perghhhhhh..
Memang terus batuk, selesema, demam semua ada..
Hasilnya ialah aku MC hari nih..
Mwahahah baru kerja sebulan dah MC...
(Ada aku kesah? Seharian aku tidur, pergh sedap)
Ditambah dengan cuaca panas dek angin ribut di Filipina menghala ke barat daya malaysia...
Maka hasilnya, Malaysia sangat panas, sampai aku keliru..
Aku yang panas atau memang cuaca panas, sebab aku pasang aircond aku tak rasa sejuk pun..
Tapi Kakak dan Adik aku kata sejuk...aku kata Tak..
Pertama kali Aku rasa Tak sejuk bila pasang aircond...

Macam dah lari tajuk je aku bercerita nih..
Maklumlah, dah lama tak update blog..
Ada sesiapa rindu?
Tak ada?
Baiklah.....nanti saya teruskan tulis blog...
Oh yeah!

11 Masuk GoaLLLL:

Kalamhati said...

saya rindduuu!!(smbil angkat mouse)..hehehee

FaraWani said...

*angkat dua2 tangan*

:)

syahira ariff said...

alamak
sy lupa nk gitau slmt hri ibu kt mak
hehehe
thanx tlg peringatkn

oya said...

mmg panas kan sekang nih

toyolkiut said...

kesian..
hrp cpt kebah ye..
kt umah TK ni, anak2 sdara dh bhari2 demam..
musim panas kot..

ooo..
patut lama x nmpk..
best ye keje baru tu..

aque said...

hahhaha.. pegi rest!!
sempat makan eskem lagi tu yew....
hahahaha....

kyo_9 said...

hmm.. tu tandanya demam ;)

kt Malaysia pon dah popular kek aiskrim ke??

bunga said...

bunga xsambut gak..hehe..mybe sbb mmg jenis xsambut pe pe..hehe..jarang bebonar..

Anna Boleyn said...

huaaaaaaaaaa..lamanya dah x dtg blog ni..okay kite dah start nk bw blk. hehe :p

sekarang ni mesti dah sihat kan..bile nk update blog? :)

ghost writer said...

nikmati saja kek tuh tanpa perlu fikir untuk apa kek tuh ada.

TunTeja said...

manelaaaaa kakak sorang ni hilang :p lame tak update blog!!!